Vaillant Eco Tec Pro VCW 286 - Puissance 24

Onze verschillende soorten installaties:

Goed om te weten

Vervanging door een condensatieketel

Deze ketel kan een flat, of klein traditioneel huis van 80 tot 150 m², met slechts 1 badkamer. Sanitair warm water in kwestie. De boiler biedt een variabel warmwaterdebiet, afhankelijk van de temperatuur: - 16 liter/min bij ΔT = 25°C - 9 liter/min bij ΔT = 45°C ( ΔT = temperatuurverschil tussen de inlaat en de uitlaat van het toestel ) en de uitgang van het apparaat). Over het algemeen bedraagt de temperatuur van het koude water bij de ketelinlaat 10°C. - In de praktijk, met 10°C aan de inlaat, heb je 16 liter warm water van 35°C. - of 9 liter heet water van 55°C. Douchen met een zuinige douchekop is douche is OK Met deze boiler kunt u de douche en de gootsteen niet tegelijk gebruiken. Gebruikt u weinig warm water? Gebruikt u een energiebesparende douchekop? zuinige douchekoppen? Is 9 liter warm water van 55°C voldoende in de keuken? Dan is de Vaillant Eco Tec Pro VCW 286 de beste keuze.

Leidt uw huidige ketel de verbrandingsgassen naar een muurgemonteerd rookkanaal?

Is het in de keuken, badkamer of toilet?

Prix: 2.600€

Boiler voor een flat in een appartementsgebouw

De ketel is aangesloten op een collectief rookkanaal van het type CLV, voor meerdere flats

Prix: 2.600€

Staat uw huidige boiler op zolder?

Het blaast de verbrandingsgassen direct naar het dak ?

Prix: 2.600€

Is uw huidige ketel atmosferisch, aangesloten op een schoorsteen?

Flexibele pijp (80 mm) die door de schoorsteen van het gebouw wordt gevoerd. Als de zuignappen niet geschikt zijn, worden de rookgassen, afhankelijk van de configuratie van uw woning, afgevoerd via een flexibele buis met een diameter van 80 mm die in de schoorsteen van het gebouw wordt gestoken (foto in bijlage). Prijs van de buis: 10 m PP-buis, inclusief hulpstukken, meerprijs van 800 €, inclusief 6% BTW BELANGRIJK: Als u een oude atmosferische ketel die is aangesloten op een schoorsteen vervangt door een condensatieketel, moet u een pijp voor de schoorsteen installeren. In dat geval geldt een toeslag van 800 EUR.

Prix: 2.600€

Une question concernant une nouvelle installation ?

Nous sommes à votre disposition pour répondre à vos questions.

Changer d’installation en Belgique

Nous envoyons nos meilleurs installateurs en Belgique en se basant sur une reseau testé et approuvé par notre clientèle.

Devis sans engagement

Nous vous envoyons les meilleurs plombiers en Belgique en se basant sur une reseau testé et approuvé par notre clientèle.

Een interventie aanvragen

Contacteer ons

    Ontvang eenvoudig een offerte nu!

    +32 489/56.32.54Contacteer ons

    Onze partners